Social

Bea oțet de mere înainte de culcare ca să te vindeci de aceste boli și afecțiuni

Pinterest LinkedIn Tumblr

În cazul în care ai probleme cu indigestia, obezitatea, durerile abdominale, sughițul sau hiperglicemia, poți consuma cantități mici de oțet de mere.

Indigestia cronică încurajează apariția bolii de reflux gastroesofagian, a problemelor de balonare, de greață și de constipație, precum și a insomniei, transmite Realitatea.

Amestecă o linguriță de oțet de mere și o linguriță de miere într-un pahar cu apă caldă și consumă băutura cu o jumătate de oră înainte de culcare, ca să combaţi rapid indigestia. Oțetul are efect împotriva obezității. Consumul regulat de oțet de mere reduce depozitele de grăsime corporală și atenuează senzația de foame datorită pectinei pe care o conține.

Potrivit studiilor, oțetul de mere reduce numărul de calorii produse de organism după consumarea de alimente bogate în amidon, precum pastele făinoase și orezul. Pentru durerile abdominale, adaugă o linguriță de oțet de mere la un pahar de apă caldă și bea soluția înainte de culcare. Mai mult decât atât, în cazul în care sughiți, poți să bei câteva înghițituri de oțet de mere diluat cu apă, ca să stopezi rapid sughițul. Conform floaredetei.ro, oțetul de mere crește sensibilitatea organismului la insulină și scade glicemia, prevenind astfel apariția diabetului de tipul 2. În acest scop, consumă două linguri de oțet de mere seara, înainte de culcare.

loading...

Comments are closed.