Alte știri

Beneficiarii de indemnizaţii pentru familii cu copii își pot ridica banii

Pinterest LinkedIn Tumblr

Casa Naţională de Asigurări Sociale a anunțat că au fost transferate mijloace bănești în mărime de 28.3 mln. lei pentru indemnizații unice la nașterea copilului; 29.8 mln. lei – indemnizații pentru creșterea copiilor până la vârsta de 2 ani persoanelor neasigurate; 121.9 mln. lei – indemnizații pentru creșterea copiilor persoanelor asigurate; 1.2 mln. lei – indemnizații pentru creșterea copiilor gemeni și 2.1 mln. lei pentru indemnizațiile paternale.

Conform graficului stabilit, de la începutul lunii iulie până în prezent, au fost efectuate transferuri în sumă totală de 1839.91 mln. lei pentru prestaţii sociale cum ar fi: compensații, pensii și alocații sociale, ajutorul social şi ajutorul de şomaj, indemnizații viagere sportivilor și antrenorilor, ajutorul pentru perioada rece a anului etc.

Pentru a primi banii prin intermediul băncii, beneficiarii urmează să se adreseze către instituţia la care a fost deschis contul bancar. Dacă beneficiarul nu este deţinător de card bancar, banii pot fi ridicaţi în orice oficiu poştal.

loading...

Comments are closed.