Alte știri

Beneficiarii sunt îndemnați sa se programeze în regim online la CTAS pentru toate prestaţiile sociale

Pinterest LinkedIn Tumblr

De la începutul anului şi-au programat online vizita la casele teritoriale de asigurări sociale pentru stabilirea prestaţiei sociale 2138 de persoane, dintre care s-au prezentat şi au fost deserviţi 1475 cetăţeni. Cele mai multe programări au fost făcute pentru stabilirea pensiilor şi alocaţiilor, a indemnizaţiilor familiilor cu copii, maternitate şi paternitate.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Casa Națională de Asigurări Sociale reamintește că, beneficiarii tuturor prestaţiilor sociale pot să-şi programeze în continuare în regim online vizita la casa teritorială de asigurări sociale, accesând bannerul „Programare online la CTAS” de pe pagina web a CNAS www.cnas.md.

Pentru programarea online trebuie să selectaţi oficiul CTAS conform vizei de domiciliu, tipul serviciului, data naşterii, IDNP-ul, numele, prenumele, precum și data şi ora programării.

În zilele de luni, marţi şi miercuri sunt deserviți solicitanții/beneficiarii de pensii, alocaţii, compensaţii şi ajutoare. Joi şi vineri sunt deserviți solicitanții/beneficiarii de indemnizații adresate familiilor cu copii, indemnizații de maternitate și indemnizații paternale. Zilnic, de luni până vineri se pot adresa solicitanții/beneficiarii de ajutoare de deces şi bilete de tratament balneosanatorial, precum și persoanele fizice și juridice plătitori de contribuții la bugetul asigurărilor sociale de stat, inclusiv pentru eliberarea certificatelor.

Pe site-ul oficial  al instituţiei www.cnas.md, în partea dreaptă a paginii, veţi găsi toate serviciile, prestate de Casa Naţională în mod electronic.

Pentru orice întrebări ce ţin de  „Programarea online la CTAS”  contactaţi  Centrul de Apel al CNAS la telefonul 022 257 777.

loading...

Comments are closed.