Alte știri

Biblioteca municipală ”B. P. Hasdeu” a lansat Campania ”Fii deștept! Ia un card inteligent!”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Biblioteca municipală „B. P. Hasdeu” din cadrul Direcției cultură a Primăriei  Chișinău a lansat astăzi Campania ”Fii deștept! Ia un card inteligent!”, informează MOLDPRES.

Solicitată de agenție, Mariana Harjevschi, directorul general al instituției, a menționat că pentru Biblioteca municipală „B. P. Hasdeu” luna septembrie este perioada cea mai intensă și mai activă de înscriere și de obținere a cardului de acces. O perioadă în care Biblioteca dorește să le amintească părinților, elevilor și studenților că înscrierea la bibliotecă oferă posibilități pentru o reușită mai bună și este calea ta spre cunoaștere, care, de fapt, reprezintă sloganul instituției din anul 2009.

Potrivit sursei citate, obiectivul general al Campaniei constă în atragerea utilizatorului în spațiul prietenos al bibliotecii, obținând cardul de acces gratuit. Înregistrarea oferă oportunități de a beneficia de serviciile și activitățile instituției, inclusiv împrumutul de carte și alte resurse.

”Campania promovează ideea obținerii cardului de acces la bibliotecă, informează despre modul de înscriere la instituție, explicând mecanismul de obținere a beneficiilor, drept urmare a utilizării serviciilor de bibliotecă, mizând și pe perceperea complexă a rețelei de biblioteci și a oportunităților filialelor din imediata proximitate (filialele din sector). Astfel, atragerea și fidelizarea continuă a utilizatorilor urmărește menținerea și intensificarea unei atitudini pozitive față de Biblioteca municipală”, a subliniat Mariana Harjevschi.

În cadrul Campaniei, Biblioteca „B. P. Hasdeu” va semna cu Direcția generală educație, tineret și sport a Consiliului municipal Chișinău un Memorandum de înțelegere. Interesul deosebit al Campaniei îl va constitui asigurarea serviciilor ofertante pentru utilizatori și fortificarea parteneriatelor cu instituțiile educaționale din municipiu. În mediul de comunicare vor răsuna mesaje audio şi video de promovare, fiind implicați lideri și reprezentanți ai administrației primăriei, personalități din domeniul culturii etc. Vor fi montate şi difuzate spoturi video ale serviciilor și facilităților oferite de instituție.

Momentul atractiv al Campaniei este lansarea serviciului Înregistrarea online la bibliotecă!, care va funcționa prin intermediul paginii web a instituției și va permite completarea în regim online a fișei de înregistrare.

Activitățile de promovare ale Campaniei vor dura până la 30 septembrie, ultima zi a lunii, când se va face o analiză internă a ei. Pentru a obține un card de acces sau pentru a afla mai multe despre resursele și serviciile bibliotecii, inclusiv despre acțiunile programate ale acestei Campanii de atragere şi fidelizare a utilizatorilor, cititorii sunt îndemnați să viziteze pagina web și urmărească informația plasată pe rețelele sociale ale Bibliotecii municipale „B. P. Hasdeu”.

loading...

Comments are closed.