Alte știri

Bilanțul tragic al celor decedați din cauza COVID-19 în țara noastră ajunge la 190. Încă cinci decese, înregistrate astăzi

Pinterest LinkedIn Tumblr

Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 5 406 de cazuri de infecție cu noul Coronavirus, dintre care 703 sunt din Transnistria, transmite Telegraph.md

MSMPS informează despre înregistrarea altor 5 decese provocate de COVID-19:

Deces 186: Bărbat de 38 ani, din mun. Bălți, internat în stare gravă cu diagnoza pneumonie interstițială bilaterală, la Institutul de Medicină Urgentă, la data de 12 mai.

Deces 187: Bărbat de 79 ani, din mun. Chișinău, transferat de la Centrul COVID-19 la Spitalul clinic municipal “Arhanghel Mihail”, la data de 5 mai. Comorbidități: cardiopatie ischemică, hipertensiune arterială, encefalopatie discirculatorie mixta, demență senilă.

Deces 188: Femeie de 55 ani, din raionul Ocnița. Internată în stare gravă la Institutul Oncologic, la data de 5 mai. Comorbidități: proces oncologic hematologic avansat cu asocierea infecției COVID-19.

Deces 189: Bărbat de 55 ani, din raionul Soroca. Internat la Spitalul Clinic Republican la data de 1 mai. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență hepatică cu predominarea sindromului citolitic, colestatic, obezitate morbidă.

Deces 190: Bărbat de 52 ani, din Slobozia. Comorbidități: diabet zaharat, cancer pulmonar, efecte post-tuberculoză.

loading...

Comments are closed.