Blocul politic „Victorie” începe implementarea mai multor proiecte de anvergură la Bălți

Blocul politic „Victorie” deschide un nou capitol în istoria municipiului Bălți, unde cu sprijinul filantropului Ilan Șor urmează să fie implementate mai multe proiecte de anvergură, menite să îmbunătățească infrastructura în sfera socială și cea culturală, precum și să impulsioneze turismul.

Reprezentanții liderului opoziției din Blocul „Victorie” au avut o întrevedere cu primarul capitalei nordului Alexandr Petkov, pentru a discuta planul de acțiuni pentru inițierea lucrărilor.

La întâlnirea cu primarul au participat secretarul executiv al Blocului politic „Victorie”, deputatul Marina Tauber, deputatul grupului parlamentar „Victorie” Alexandr Nesterovschi, președintele fracțiunii blocului „Victorie” din Consiliul municipal Bălți Veaceslav Jukov, secretarul fracțiunii Anastasia Svetlicinîi și fostul candidat la funcția de primar al capitalei nordului Victoria Șapa.

Cel mai mare proiect este construcția parcului de distracții NordLand, despre care reprezentanții Blocului „Victorie” au anunțat la sărbătoarea în cinstea Hramului orașului Bălți și Zilei Copilului, în calitate de cadou pentru bălțeni.

„Nu este un secret pentru nimeni că avem experiență în construcția unor astfel de parcuri. Dovadă este OrheiLand și începerea construcției GăgăuziyaLand. Sperăm mult că aici nu vor fi impedimente și nu vor fi persoane care să ne împiedice în procesul de construcție. Și aici nu vorbim de primărie. Noi suntem pregătiți și în câteva zile doar vor fi depuse documentele aferente la primărie pentru începerea construcției”, a spus Marina Tauber.

În plus, se preconizează renovarea capitală a 10 curți de bloc din oraș. Lucrările vor începe în cel mult două săptămâni.

„Dar acesta este doar începutul. Dacă primăria și locuitorii vor fi de acord, ambițiile și planurile noastre prevăd ca toate curțile din Bălți să fie renovate”, a adăugat ea.

Și alte locuri emblematice ale orașului vor fi renovate. Este vorba despre parcul „Victorie”, care va fi amenajat în conformitate cu cele mai înalte standarde ale urbanismului, precum și de estrada de vară din cartierul nr.8, care va redeveni un loc îndrăgit pentru odihnă și agrement.

„Pentru noi a fost foarte importantă întâlnirea care a avut loc cu domnul Petcov și echipa lui, pentru că au fost discutate absolut toate detaliile. Am pus punctele pe i. Am precizat cu primăria absolut toți pașii care trebuie să fie întreprinși pentru a lansa acțiuni concrete. Aceste proiecte sunt cele pe care le-am promis, iar acum trecem la etapa de implementare”, a subliniat Tauber.

După implementarea tuturor proiectelor de infrastructură lansate de echipa lui Ilan Șor, cetățenii din Bălți vor avea parte de noi locuri de recreere, de petrecere a timpului și de noi evenimente culturale și de divertisment.

Total
0
Shares
Total
0
Share