Editoriale

Blogger despre deputații Dan Perciun și Radu Marian: îmi amintesc de câinii vecinei mele, la care părul era la fel de creț

Pinterest LinkedIn Tumblr

Acești doi crețoși îmi aduc aminte de câinii vecinii mele, la care părul era la fel creț și în multe cazuri cu cornuți și multe alte lucruri prin el. Iar pentru a se băga în seamă făceau și ei ce-i ducea capul doar ca să nu uite stăpâna de ei.

La fel sunt și Dan Perciun cu Radu Marian, care se ocupă cu fel de fel de proiecte bizare doar cu scopul să nu fie dați uitării de Maia Sandu, după ce aceasta are alte jucării la îndemână luați direct din studiourile TV8, unde se dădeau experți independenți ca alt de Vlad Culminschi.

Păi iată, cei doi au venit cu un proiect de lege la prima vedere bun, doar că numai la prima vedere! Aceștia au cerut investigarea de către SPCSB a 20 de procurori, de care lor ceva nu le-a plăcut. Și anume pe motiv că le părea mic prețul din declarațiile lor la achiziționarea automobilelor.

Însă acești căței parlamentari nu s-au învățat să se uite sub nasul lor, probabil și în farfuria vecinului se uită regulat și nu în a sa. Deoarece nu poți cere acest lucru fără de al include în această listă pe Procurorul General a lui Năstase, Dumitru Robu. Cel care în declarația sa de avere, și-a indicat Nissan-ul Juke că e la prețul de “o” lei.

Plus că acești doi cățeluși mai sunt și tare ascultători, mai ales șefului său, Andrei Năstase, care de fapt este CUMĂTRU cu Vera Chiranda, procuror anchetat penal, a cărui FIN este DUMITRU ROBU, informație care a fost comunicată de către surse din cadrul Procuraturii Generale.

Dar probabil că au și dosare cineva din blocul ACUM care sunt duse de acești procurori, că în alt că nu văd o explicație logică a acestui proiect banal al acestor doi indivizi.

P.S. Pe zi ce trece apar tot mai mulți cumetri, nași, prieteni, rude etc. care primesc funcții din partea lui Năstase și Maia…toți, numai nu profesioniști!

autor: Ion Munteanu

Comentați știrea

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook - Telegraph Moldova   
loading...

Comments are closed.