Editoriale

Blogger despre ipocrizia presei BEM: „Ne-am Za*bit” s-a supărat pe pancartele obscene?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi s-a deschis sesiunea de primăvară-vară a Circului din Piața Marii Adunări Naționale. Programul zilei de azi presupunea doar monologul unei trupe de artiști în frunte cu Maia și Andrei care au preluat mesajul contra Guvernului cu privire la prețurile la produse. Asta după ce au ignorat total un protest contra prețurile la carburante desfășurat zilele ăstea.

Doar că monologul nu le-a reușit. Au venit băiețeii de la altă trupă de circ și le-a stricat manifestația scandând, suflând în vuvuzele și provocând deschis la discuții sterile și urâte.
 
Trupa #acum s-a supărat și imediat a ordonat „presei” scăldată cândva în banii BEM să atace oamenii care au venit cu pancarte urâte. Sărmana „presă” s-a supus dar a uitat cu desăvârșire faptul că fix un an în urmă ei, și „exponenții de vază” ai „societății civile” promovau intensiv sloganul #neamZaebit.
 
Tot ei au uitat sloganele urâte promovate de ei atunci. Dacă au uitat eu le amintesc unul din ele:
Nu mă voi apuca să le reproduc pe restul. Atât un an în urmă cât și azi au fost multe slogane obscene și urâte.
 
Văd că unii cer sancționarea celor care au afișat azi sloganele. Eu i-aș întreba: Da voi ați cerut ca în iunie-iulie 2018 să fie sancționate persoanele cu slogane urâte?
 
Pe final aș veni cu o singură sugestie: „Hai să nu fim ipocriți!”
loading...

Comments are closed.