Editoriale

Blogger: Penalul cu care Năstase vrea să schimbe țara – acum este fugar!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Am citit azi o poveste despre Andrei Năstase, desptre faptul că este un om onest și că are o echipă bună cu care ar putea schimba lucrurile nu doar în Chișinău, dar și în țară. Nu voi vorbi despre onestiatea lui Năstase deoarece cu toții știm că ea și Andrei sunt două lucruri incompatibile. Voi vorbi despre bandiții din jurul său.

Eugen Rusu, un fost funcționar în Procuratura Generală, fost membru înflăcărat al PLDM, care a trecut la PPDA, crezând că protestele din anii 2016 îi vor duce la putere. Iar odată ajunși la putere să-și facă și mai departe mahinațiile sale, doar că nu a fost să fie.

Eugen Rusu, andrei nastase, platforma da

eugen rusu, facebook moldova, social mediaEl este unul din oamenii onești și cu demnitate lăsați moștenire de Filat, dar care sunt la fel de corupți și el. Iar acum se regăsesc în filialele PAScuDA.
Însă „Sfântul” Andrei Năstase îi dădea asigurări lui Eugen Rusu că în caz că ajunge la putere îi va hotărî întrebarea cu dosarul penal. În urma unui control au fost stabilite acțiuni de influențare a procurorilor din partea lui Eugen Rusu la tergiversarea înfăptuirii justiției într-un dosar. Exprimate prin împiedicarea depunerii și examinării recursului împotriva încheierii judecătorii Buiucani.

ppaa, andrei nastase primar de chisinauAdrian Iațco, condamnat în Italia la 21 de ani de închisoare pentru că a omorât un om de afaceri, a fost eliberat din sala de judecată a Judecătoriei sectorului Buiucani, după ce a ispășit doar nouă ani din termenul de detenție, într-o închisoare din Italia. Cu șase luni înainte de emiterea acestei încheieri judecătorești, urmare a unei solicitări depuse de Iațco, bărbatul a fost extrădat în Republica Moldova pentru a-și ispăși restul pedepsei, șase ani și jumătate. Acest lucru a fost posibil anume prin acțiunele lui Eugen Rusu.

document, anatolie chirilov blog

filitru pas, maia sandu, oameni compromisi platforma daAcum Eugen Rusu este fugar, dat în căutare interanțională. El la moment se ascunde în România, uneori mai apare prin Palas Mall.

Tot omul lui Andrei Năstase încerca să bage oamenii la închisoare pe 20 de ani, falsificând procese verbare și sustrăgând originalele.

Iată încă un motiv de ce unii tind atât de mult la putere, pentru a scăpa corupții care îi susține.

autor: Anatolie Chirilov 

loading...

Comments are closed.