Blogger: Principalul consultant pe scheme de aducere de bani din Primărie al lui Chirtoacă a fost cooptat de Năstase

Principalul consultant, pe scheme de aducere de bani din Primărie al lui Chirtoacă, a fost cooptat de andrei Năstase, lilian carp 

Noul primar de Chișinău, Andrei Năstase își strânge echipă la Primărie. Prima ”achiziție” importantă cu experiență în a sta în funcții deja este. Principal consultant pe scheme de aducere de bani din Primărie a fost pus Lilian Carp, actual deputat ales pe listele PL, scrie bloggerul Eugen Luchianiuc.

Lilian Carp a fost șef de cabinet la primarul precedent, Dorin Chirtoacă.

“Totodată el a fost cel care se visa în funcția de șef al domeniului Educației în Primărie doar că Mihai Ghimpu i-a arătat degetul mijlociu sau instrumentul de lucru în raport cu secretarele și asistentele sale”, afirmă Luchianiuc.

Numirea unui apropiat a lui Chirtoacă într-o funcția cheie de către Andrei Năstase vine în condradicție cu promisiunile sale în campania electorală. Înainte de alegeri liderul Platformei DA afirma sus și tare că el vine la Primăria cu o echipă de oameni noi, incoruptibili și profesioniști. Mai mult, Năstase a promis că orice angajat în funcție se va face pe bază de concurs.

“Faptul că Lilian Carp este printre consultanții noului primar dă de înțeles că foștii birocrați nu ies repede din Primărie”, a mai scris bloggerul.

sursă informație: blogul lui eugen 

Total
0
Shares
Total
0
Share