Blogger: Serviciul Protecție Internă și Anticorupție al MAI s-a culcat sub Andrei Năstase!

Serviciului Protecție Internă și Anticorupție al MAI s-a culcat sub Andrei Năstase, ministerul de interne guvernul sandu, alianta acum psrm, 

Serviciului Protecție Internă și Anticorupție al MAI s-a culcat repede sub Andrei Nastase, iar în comun cu acest pretins ministru desfășoară acțiuni de intimidare a angajaților MAI care nu vor să execute ordinele politice și ilegale ale noului ministru. Mai mult, sunt persecutați și angajații care pur și simplu nu vor să-și depună demisia de ”bună voie”. După câte mi-au scris unii din sistem, o mulțime de polițiști sau funcționați din Aparatul Central al MAI sunt puși să scrie rapoarte, iar cei care sunt dispuși să-i lingă papucii lui Nastase sunt lăsați în pace și chiar primesc promisiuni de promovare în funcție.

Cu părere de rău, SPIA participă activ la procesul de intimidare a angajaților MAI, iar noaptea trecută a fost inchiziții inclusiv la Inspectoratele de Poliție Ciocana și Centru, adică la inspectoratele care l-au cam deranjat pe Nastase în activitatea sa politică.
 
Dar care este adevărata misiune a SPIA?!
Misiunea Serviciului constă în asigurarea securităţii interne a sistemului administrativ al MAI, protecția informațiilor atribuite la secretul de stat și a personalului acestuia care dispune de dreptul de acces la secret de stat împotriva amenințărilor, vulnerabilităților și riscurilor susceptibile să pericliteze siguranța sistemului afacerilor interne, de a preveni şi combate manifestările de corupție și conflictele de interes în care ar putea fi implicat personalul MAI, precum și de a exercita supravegherea și controlul respectării legislației şi disciplinei de serviciu în cadrul sistemului administrativ al MAI.
 
Astfel, contrar misiunii trasate, SPIA promovează și participă acum la realizarea conflictului vădit de interese dintre Andrei Nastase și unii angajați. Or, Nastase ar interesul să se răzbune pe unii subaalterni ai fostului ministru, dar legal nu le poate face nimic, așa că a năpustit asupra lor tot efectivul SPIA.
 
Eu regret mult noua direcție adoptată de SPIA, mai cu seamă că ei au pierdut legătura cu pământul și au început să fie bâta lui Nastase împotriva oamenilor care muncesc în minister de an de zile și sunt devotați serviciului, dar și patriei lor.
 
SPIA, sculați-vă de sub Năstase! El azi este, iar mâine ar putea să nu mai fie, dar voi oricum o să dați ochii cu colegii voștri! Nu fiți bâta unui om cu tulburări de tot genul!
Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share