Externe

Bloggeriță și vedetă de Instagram din Rusia ucisă de soțul ei. Bărbatul i-a ascuns trupul în pădure

Pinterest LinkedIn Tumblr

Soțul unei bloggerițe și vedete pe Instagram din Rusia a fost încarcerat timp de 8 ani, fiind acuzat de uciderea partenerei sale de viață, au anunțat joi autoritățile ruse.

Kristina Zuravleva, 28 de ani, care scria blogguri de frumusețe și avea numeroși fani pe Instagram, unde posta imagini glamour, a fost găsită moartă într-o pădure din apropierea orașului Ekaterinburg, al patrulea ca mărime în Rusia, în luna aprilie.

Soțul ei, Dmitry Zuravlev, care o dăduse dispărută, a mărturisit că a ucis-o câteva săptămâni mai târziu, relatează The Moscow Times.

Cazul a devenit imediat unul care a stârnit interes, având în vedere notorietatea victimei și a readus în atenție problema violenței domestice în Rusia. Potrivit ultimelor date, mai mult de două treimi dintre femeile ucise în această țară mor ca urmare a agresiunii partenerilor sau rudelor apropiate.

Un tribunal din regiunea Sverdlovsk, centrul Rusiei, l-a găsit pe Zuravlev vinovat de crimă și l-a condamnat la 8 ani, urmând să ispășească pedeapsa într-o colonie penală de maximă siguranță.

Zuravlev „și-a strangulat victima cu ură în timpul unui scandal domestic”, a precizat într-un comunicat Comitetul de anchetă, cel care cercetează infracțiunile majore.

„Câteva zile mai târziu, în noaptea de 9 aprilie, inculpatul a ascuns corpul într-o zonă de pădure. Pe 16 aprilie, corpul a fost descoperit accidental de un cetățean care a anunțat descoperirea teribilă la poliție”, se mai spune în comunicat.

Trupul a fost identificat, însă, după data de 30 aprilie, dată la care Zuravlev a anunțat dispariția soției lui. După câteva săptămâni, el și-a mărturisit crima.

Sursa: Digi24

loading...

Comments are closed.