Social

Boișteanu o comite din nou! După ce a fost prins beat la volan, acum a blocat cu mașina ușa unui bloc!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Constantin Boişteanu, membru activ al Platformei DA, a comiso din nou. După ce anterior a fost surprins beat la volan, ieri seara, activistul DA a blocat cu automobilul intrarea unui bloc de locuit. Din pozele trimise de un locatar al blocului situat pe strada Albișoara 76/1, vedem că automobilul de model Mercedes,  era parcat neregulamentar creând obstacol la intrarea blocului casei.

 

Ulterior, cineva din locatari au sunat la Inspectoratul Național de Patrulare, iar un echipaj s-a deplasat la fața locului și a ridicat plăcuțele de inmatriculare ale automobilului. Conform legislației, crearea intenţionată de obstacole în circulaţia rutieră se sancţionează cu amendă de până la 50 de unităţi convenţionale.

Nu este prima abatere de acest gen făcută de Constantin Boișteanu. În luna august 2016, activistul Platformei DA a fost surprins beat la volan. Atunci, pe data de 21 august, după ce și-a sărbătorit ziua de naștere, Boișteanu a urcat beat la volanul aceluiași Mercedes. Oamenii legii informau că activistul a refuzat să treacă expertiza de alcoolemie, motiv pentru care poliția i-a intentat dosar penal.

După acel incident, Boișteanu declara că defapt, ar fi vorba de o răfuială politică. Cu toate acestea, în cadrul anchetei, Constantin Boișteanu a recunoscut că a condus automobilul în stare de ebrietate.

loading...

Write A Comment