Alte știri

Bookfest Chişinău: 50 de edituri din România și Moldova se reunesc la „Moldexpo”

Pinterest LinkedIn Tumblr

O nouă ediție a Salonului Internațional de Carte Bookfest va avea loc la Chișinău, în perioada 29 august – 2 septembrie curent, la Centrul Expozițional „Moldexpo”.

În cele cinci zile, cele mai importante edituri din Republica Moldova și România îi așteaptă pe cititori cu o bogată ofertă editorială ce include cărți pentru copii, auxiliare școlare, dar și o vastă gamă de volume din cele mai variate domenii. În total vor participa cca 50 de edituri care vor expune peste 50 de mii de volume, reunite în circa 60 de standuri individuale.
 
De asemenea, în cadrul Salonului Internaţional de Carte Bookfest Chişinău, ediția 2018, vor avea loc mai multe lansări și expoziții de carte; întâlniri și sesiuni de autografe cu scriitori și oameni de cultură; jocuri intelectuale și interactive; lecturi „en plein air”; saloane muzicale; cenacluri literare; va fi lansată Campania „Salvează lumea donând o carte” etc.
 
Evenimentul este organizat de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării din Republica Moldova, în parteneriat cu Ministerul Culturii și Identității Naționale de la București, Institutul Cultural Român, Institutul „Eudoxiu Hurmuzachi” pentru Românii de Pretutindeni, Biblioteca Națională a Republicii Moldova, Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, Uniunea Editorilor din Republica Moldova, Asociația Editorilor din România.
loading...

Comments are closed.