BPP al PSDE s-a întrunit în ședință extinsă: ”Rămânem uniți în fața provocărilor”

Biroul Permanent al Partidului Social Democrat European (PSDE) s-a întrunit în ședință extinsă cu participarea Președinților Organizațiilor Teritoriale, pentru a face totalurile activității, a trasa prioritățile pentru perioada imediat următoare, dar și pentru viitoarele campanii electorale.

Discuțiile s-au axat pe strategiile de consolidare a activității în teritoriu și de fortificare a echipelor organizațiilor locale. PSDE se pregătește intens pentru exercițiile electorale care urmează, inclusiv referendumul privind aderarea la Uniunea Europeană, alegerile prezidențiale, precum și cele parlamentare.

”Echipa noastră este mobilizată la maximum, pentru a îndreptăți așteptările și încrederea cetățenilor.

PSDE va susține pe toate căile parcursul european al țării și va preveni orice tentativă de deturnare a acestuia. Avem o echipă formată din oameni profesioniști, responsabili și cu experiență care pot contribui la accelerarea drumului european al Republicii Moldova și vom face tot ce ne stă în puteri pentru realizarea acestui deziderat.

Reflectând asupra alegerilor locale generale din 2023, PSDE își exprimă satisfacția pentru rezultatele obținute – clasarea pe locul 3 la nivel național și victoria celor 103 primari social-democrați confirmă sprijinul populației pentru valorile și proiectele realizate de PSDE. Aceste succese ne motivează să continuăm și cu mai multă dedicație munca pentru îmbunătățirea constantă a vieții cetățenilor.

Rămânem uniți în fața provocărilor și ne angajăm să menținem un dialog permanent cu cetățenii, pentru a reacționa prompt la problemele cu care se confruntă și a le acorda sprijinul necesar. Grija pentru bunăstarea oamenilor rămâne prioritatea noastră de bază”, scrie în comunicatul de presă.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share