Brazii uscați utilizați în perioada sărbătorilor de iarnă vor fi reciclați: Cetățenii sunt îndemnați să-i depoziteze separat

Primăria municipiului Chișinău informează că molizii care au fost utilizați de cetățeni în perioada sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou vor fi colectați centralizat, în perioada 11-25 ianuarie, pentru a fi reciclați, transmite Telegraph.md

Astfel, locuitorii capitalei sunt chemați să depoziteze separat brazii uscați, în preajma platourilor de colectare a deșeurilor menajere, urmând ca serviciile specializate din cadrul Primăriei să-i transporte pentru reciclare, la o platformă din strada Lunca Bâcului 24.

Totodată, agenții economici, organizațiile și instituțiile de pe teritoriul orașului Chișinău sunt îndemnați să transporte în mod separat molizii utilizați de către aceștia în cadrul sărbătorilor de iarnă, pe adresa sus-menționată.

Deșeurile vegetale urmează a fi tocate și utilizate de către Î.M. „Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi”, în calitate de îngrășământ organic pentru plante.

Citește și: Un polițist de frontieră de doar 29 de ani a decedat în această dimineață în urma unui accident rutier

 

Total
0
Shares
Total
0
Share