Alte știri

Un polițist de frontieră de doar 29 de ani a decedat în această dimineață în urma unui accident rutier

Pinterest LinkedIn Tumblr

Polițistul de frontieră Serghei Bostan a decedat în această dimineață în urma unui accident rutier produs pe traseul Chișinău-Cimișlia, în apropiere de localitatea Bozieni din raionul Hâncești. Angajatul Poliției de Frontieră, în vârstă de doar 29 de ani, se afla ca pasager al unui autoturism. 

Automobilul de marca Dacia care se deplasa din direcția Cimișlia spre Hîncești, în circumstanțe necunoscute a ieșit pe banda de sens opus, ciocnindu-se cu un automobil de marca Volkswagen Transporter.
Automobilul Volkswagen se deplasa din direcția Hîncești spre Cimișlia, fiind condus de un bărbat de 50 de ani, angajat al Inspectoratului General de Carabinieri.
Automobilul Dacia, ce aparține unei companii de Taxi, era condus de un bărbat de aproximativ 30 ani, având trei pasageri, toți locuitori ai satului Hîrtop din raionul Cimișlia, printre care doi bărbați de 31 și respectiv 34 de ani, și un bărbat de 29 de ani.
În urma impactului, bărbatul de 29 de ani a decedat pe loc. Acesta era angajat al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră.

Inspectorul Bostan Serghei activa în Inspectoratul General al Poliției de Frontieră, sediul central. A dedicat activității de frontieră peste nouă ani din viață, fiind angajat în Poliția de Frontieră din anul 2011. Pe parcursul său profesional a avut multe menționări și mesaje de apreciere.

În urma sa a lăsat îndurerați soția și trei copii minori.

Angajații Poliției de Frontieră deplâng plecarea prematură a colegului lor, fiind exprimate sincerele condoleanţe apropiaţilor în legătură cu încetarea lui din viaţă.

loading...

Comments are closed.