BREAKING NEWS: Deputatul Sergiu Sîrbu bătut de Pavel Grigorciuc, membrul mișcării extremiste ANTIFA

Deputatul Sergiu Sârbu a fost internat în stare gravă la spital după ce membrul mișcării ANTIFA și activistul partidului Casa Noastră Moldova, concomitent unul din oaspeții frecvenți al platoului TV8, Pavel Grigorciuc l-a bătut în această după amiază într-o cafenea din capitală.

Pavel Grigorciuc a devenit cunoscut ca fiint unul din oamenii fideli al fostului deputat comunist, a liderului mișcării extremiste ANTIFA, Grigore Petrenco. Acesta a făcut parte din cunoscutul grup Petrenco, arestat la data de 6 septembrie 2015 pentru proteste violente la Procuratura Generală. Grigorciuc avea la el în rucsac lanțuri din metal, iar colegii săi alte unelte metalice pe care aceștia urmau să le folosească în timpul protestului.

Extremistul a fost condamnat la 4 ani cu suspendare, acestuia însă i s-a interzis să participe la manifestații politice, fapt de care nu s-a putut abține. La “Marea Adunare PDM” din data de 21 octombrie 2018, Pavel Grigorciuc s-a remarcat prin strigăte a unor lozinci indecente, urmate cu incendierea unor tomberoane din preajmă pentru a destabiliza manifestația democraților.

În luna februarie 2017, acesta a fost reținut de poliție pentru comportament inadecvat, aflându-se în stare avansată de ebrietate. Acesta a declarat că ar fi fost bătut de polițiști, când de fapt camerele de luat vederi au stabilit comportamentul și starea neadecvată a tânărului aflat în stare avansată de ebrietate. Polițiștii au stabilit că acesta a fost bătut de amicii de pahar.

Amintim că și alți “eroi” ai Nataliai Morari, anume Sergiu Ciubotaru și Gheorghe Petic au fost condamnați recent pentru înșelorie și respectiv viol.

 

Total
0
Shares
Total
0
Share