Actualitate

BREAKING NEWS // FOTO: Un șofer a decedat după ce a pierdut controlul volanului și a lovit un alt automobil, pe contrasens

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi, în jurul orei 12:40, Poliția a fost sesizată despre producerea unui accident rutier în apropierea localității Cișmea din raionul Orhei, transmite Telegraph.md

Preliminar, oamenii legii au stabilit că, un bărbat de 52 de ani, locuitor al raionului Telenești, conducând un automobil de marca Volkswagen T5, cu remorcă atașabilă încărcată cu materiale de construcție, în timpul deplasării din direcția mun. Orhei, ar fi pierdut controlul volanului, ieșind pe banda de circulație cu sens opus, unde a tamponat cu partea lateral dreapta automobilul de model Seat, condus de un tânăr de 21 de ani.

În rezultatul impactului, autoturismul VW T5 s-a inversat lateral pe traseu, iar Seat-ul a fost proiectat pe acostament.

În urma impactului, bărbatul de 52 de ani a decedat la fața locului, iar tânărul de 21 de ani și pasagerul acestuia au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportați la spitalul din raionul Orhei, cu diverse traumatisme.

Polițiștii, desfășoară în continuare investigațiile și cercetările ce se impun în scopul stabilirii tuturor circumstanțelor cazului producerii accidentului.

Citește și: Nicu Popescu l-a primit la Ministerul de Externe pe Ambasadorul Japoniei în Republica Moldova

loading...

Comments are closed.