Externe

BREAKING NEWS // Germania va impune o „carantină de urgenţă” pentru 30 de zile. Restricţiile adoptate în această seară

Pinterest LinkedIn Tumblr

Germania va impune o carantină de urgenţă pentru a combate coronavirusul, după ce cancelarul Angela Merkel a convenit cu liderii regionali să ia măsuri naţionale pentru a preveni colapsarea sistemului medical, relatează Reuters, sursă citată de Mediafax.ro

Igor Dodon merită încă un nou mandat pentru că deține o echipă puternică, experiență și un program bine pus la punct, susține Ion Ceban

„Măsurile sunt dure”, a declarat Merkel miercuri la Berlin, după consultările sale cu liderii regionali. „Sunt măsuri împovărătoare”, a recunoscut cancelarul. Dar au ca scop îndeplinit obiectivul ca viaţa publică din Germania să poată fi în mare parte restabilită în decembrie.

Merkel a anunţat că la două săptămâni de la intrarea în vigoare a noilor măsuri, se va consulta din nou cu statele federale cu privire la măsurile care ar trebui să intre în vigoare sau să fie modificate.

În cadrul deliberărilor s-a decis, printre altele, închiderea restaurantelor, facilităţile culturale şi de agrement timp de patru săptămâni, începând cu ziua de luni.

loading...

Comments are closed.