Alte știri

BREAKING NEWS // Guvernul a numit un alt șef al IGP

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fostul director adjunct al Centrului pentru Combaterea Traficului de Persoane, Iurie Podarilov, a fost numit șef al Inspectoratului General al Poliției pentru un termen de cinci ani. Un proiect de hotărâre în acest a fost aprobat astăzi, 8 septembrie, de către Guvern, transmite IPN.

Ministrul Afacerilor Interne, Ana Revenco, a declarat că Iurie Podarilov deține o experiență de peste 20 de ani în cadrul subdiviziunilor MAI. „A început în calitate de un simplu investigator și a crescut în carieră până la un conducător al echipelor de investigație internaționale. Domnul Podarilov cunoaște foarte bine toate mecanismele interne de funcționare ale IGP. A activat și activează până în prezent în calitate de expert în cadrul proiectelor transfrontaliere”, a notat ministra.

Cabinetul de miniștri a aprobat proiectul de decret al președintelui țării cu privire la destituirea lui Igor Gorgan din funcția de șef al Marelui Stat Major al Armatei Naționale, comandant al Armatei Naționale. Documentul urmează să fie transmis la Președinție.

loading...

Comments are closed.