Politic

BREAKING NEWS // Noi detalii în dosarul ”Frauda Bancară” privind învinuitul Vladimir Plahotniuc

Pinterest LinkedIn Tumblr

Procuratura Anticorupție informează că la 06 februarie 2022, ora 11.00, a fost fixată o nouă ședință de judecată la Curtea de Apel Chișinău pe cazul învinuitului Vladimir Plahotniuc în dosarul denumit generic „Frauda Bancară”.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

la 17 noiembrie 2022, Judecătoriei Chișinău sediul Ciocana a admis demersul Procuraturii Anticorupție prin care a fost solicitat acordul pentru finalizarea urmăririi penale, în lipsa învinuitului Plahotniuc.

În consecință, apărătorii în interesele învinuitului Plahotniuc au contestat cu recurs încheierea instanței de fond, iar prima ședință în cadrul Curții de Apel Chișinău a avut loc la 28.12.2022.

Drept urmare, au avut loc 3 ședințe de judecată, unde au fost înaintate de către partea apărării, noi cereri de ridicarea a excepției de neconstituționalitate, cereri de recuzare, or cereri de amânare a ședințelor de judecată, procurorii pledând constant pentru respingerea cererilor respective.

În cazul în care Curtea de Apel Chișinău va menține hotărârea contestată, cauza penală urmează a fi expediată în judecată pentru examinare în fond.

loading...

Comments are closed.