Alte știri

BREAKING NEWS // Percheziții la punctul de frontieră Sculeni. Doi polițiști de frontieră au fost reținuți

Pinterest LinkedIn Tumblr

Percheziții matinale la punctul de frontieră Sculeni, iar doi polițiști de frontieră au fost reținuți de către procurorii anticorupție și ofițerii SPIA, informează Telegraph.md, informația fiind confirmată de către SPIA.

Potrivit ofițerului de presă al Serviciului Protecție Internă și Anticorupție al MAI, polițiștii de frontieră ar fi primit mită de la persoanele care nu doreau să fie plasate în regimul de autoizolare pe un termen de 14 zile, conform hotărârii CNESP.

“În legătură cu perchezițiile care au loc la punctul de trecere a frontierei Sculeni, la fața locului se află și angajații Direcției Inspecție Efectiv din cadrul Poliției de Frontieră. Este structura responsabilă de examinarea cazurilor de abateri disciplinare și comportament corupțional în rândul personalului și, în cazul dat va sprijini informațional organele de anchetă pentru elucidarea tuturor circumstanțelor.

Vom reveni cu alte detalii ale operațiunii SPIA, PA și IGPF”, este poziția Inspectoratului General al Poliției de Frontieră.

loading...

Comments are closed.