Alte știri

BREAKING NEWS // Poziția PDM privind revocarea miniștrilor delegați de partid în Guvern

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ca urmare a anunțului făcut de prim-ministru privind revocarea miniștrilor delegați de PDM în Guvern, Partidul Democrat vine cu următoarele precizări.

PDM a luat decizia de a-și retrage reprezentanții săi din Guvern, imediat după învestirea președintelui ales, din responsabilitate, pentru a nu lăsa un vid în instituțiile conduse de PDM. Dacă PSRM a hotărât să își asume integral responsabilitatea pentru guvernare la această etapă, decizia îi aparține.

Miniștrii delegați de PDM în Guvern sunt profesioniști, care au muncit cu multă dedicație într-o perioadă de criză în domeniile pe care le-au condus. Partidul Democrat se mândrește cu exponenții săi în Executiv și le mulțumește pentru activitatea desfășurată.

PDM a luat decizia să își retragă reprezentanții săi din Executiv pentru a oferi președintelui ales posibilitatea de a construi o colaborare eficientă cu Legislativul și Executivul, în conformitate cu prevederile constituționale și respectând votul exprimat de cetățeni, și această decizie rămâne în vigoare.

Comunicat de presă

Maia Sandu din nou nu se ție de promisiunea făcută. Lidera PAS a declarat că renunță la dezbaterile electorale cu Igor Dodon

loading...

Comments are closed.