Breaking News // Prima fotografie cu Cavcaliuc, DIN CELULĂ, după ce a fost reținut la Moscova

De câteva ore, liderul Partidului PACE, Gheorghe Cavcaliuc, este reținut pe aeroportul Șeremetievo din Moscova, unde a ajuns cu alți doi candidați pentru funcția de deputat, Valentina Geamănă și Alexandru Cîrpa, ca să meargă la o întâlnire electorală cu moldovenii din Rusia.

Această poză este singura pe care Cavcaliuc a reușit să o trimită colegilor după ce a fost reținut, împreună cu mesajul: ”Luptați până la victorie pentru Moldova. Indiferent ce va fi cu mine, voi luptați până la victorie. Moldova are nevoie de PACE și de patrioți la conducere. Să ridicăm țara din genunchi și să nu permitem niciodată, nimănui să ne intimideze pe noi moldovenii”.

De atunci, nimeni nu știe nimic despre el. Telefonul său este deconectat.

În poză probabil este camera în care se află acum. Ceilalți doi colegi de partid ai lui Gheorghe Cavcaliuc au fost amenințați că vor fi trimiși în Moldova cu prima cursă, dar fără Cavcaliuc.

Echipa Partidului PACE a anunțat proteste în masă la sediile partidelor conduse de Igor Dodon, Renato Usatîi, la Ambasada Rusiei în Moldova, CEC, Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene.

Partidul PACE crede că în spatele celor întâmplate sunt oponenții politici ai PACE, care sunt panicați de popularitatea în creștere a lui Gheorghe Cavcaliuc și PACE.

Total
0
Shares
Total
0
Share