Actual

BREAKING NEWS // Procurorul Victor Furtună a cerut instanței 30 de zile de arest pentru șeful suspendat al Procuraturii Generale, Alexandru Stoianoglo

Pinterest LinkedIn Tumblr

Procurorul Victor Furtună a cerut instanței 30 de zile de arest pentru șeful suspendat al Procuraturii Generale, Alexandru Stoianoglo. Anunțul a fost făcut de avocatul lui Stoianoglo, Vasile Gafton, scrie tv8.md

Amintim că Alexandru Stoianoglo a fost suspendat luni din funcția de procuror general. Tot luni, seara, acesta a fost reținut pentru un termen de 72 de ore, după trei ore de percheziții, în incinta sediului Procuraturii Generale.

Stoianoglo a fost escortat de mascații de la SIS și procurori în Izolatorul de detenţie preventivă de pe strada Tighina nr. 6 din centrul Capitalei. Procurorul de caz, Victor Furtună, a anunțat că au fost înaintate cel puțin patru capete de acuzare pe numele lui Alexandru Stoianoglo.

Avocații lui Stoianoglo au depus la Curtea de Apel Chișinău o contestație privind suspendarea sa din funcția de procuror general. Magistrata care o va examina este Veronica Negru. Cererea de contestare i-a fost repartizată miercuri, în aceeași zi în care a și fost înregistrată la Curtea de Apel.

loading...

Comments are closed.