Politic

Briefingul PDM: Cetățenii trebuie să beneficieze de servicii cât mai bune în perioada sărbătorilor pascale

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi a avut loc ședința săptămânală a Partidului Democrat din Moldova. Detalii despre subiectele discutate au fost prezentate de Purtătorul de cuvânt PDM, Vitalie Gamurari.

Așadar membrii partidului de la guvernare au convenit cum vor funcționa instituțiile statului în perioada sărbătorilor pascale. În acest sens s-a cerut reprezentanților Poliției de Frontieră și Serviciului Vamal să organizeze eficient activitatea la frontiere, în așa fel încât moldovenii care revin acasă sau pleacă în vacanță să aibă cât mai puțin de așteptat.

Totodată, s-a cerut reprezentanților MAI să ia măsuri speciale în următoarele două săptămâni pentru fluidizarea traficului în Chișinău, în marile orașe și pe drumurile naționale, în așa fel încât să fie evitate ambuteiajele caracteristice perioadelor dinaintea sărbătorilor.

Gamurari a spus că un alt subiect față de care s-a cerut o atenție specială în această perioadă este cel legat de controalele în supermarketuri, în ceea ce privește calitatea produselor comercializate.

loading...

Comments are closed.