Alte știri

Buffon despre decizia arbitrului de ieri: „Nu ai o inimă în piept, ci un coş de gunoi! Asta a fost decizia unui animal, nu a unui om!”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Real Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, deşi a fost învinsă de către Juventus Torino cu 3-1, în manşa secundă a sferturilor competiţiei. Italienii au condus cu 3-0, dar arbitrul Michael Oliver a acordat un penalty controversat în prelungiri, transformat de Cristiano Ronaldo. Astfel, spaniolii merg în faza următoare, iar legendarul portar al lui Juve, Gianluigi Buffon, şi-a ieşit din minţi, transmite prosport.

A fost o zecime de penalty. Nu ştiu ce a văzut arbitrul, dar a fost o fază discutabilă. Nu poţi dicta penalty la o asemenea fază, petrecută în al treilea minut al prelungirilor. Echipa a dat totul, iar un om nu poate distruge un asemenea vis, după o revenire extraordinară, după o asemenea fază.

Cu siguranţă, nu ai o inimă în piept dacă faci asta, ci un coş de gunoi. Dacă nu ai caracterul să arbitrezi un asemenea meci, disputat pe un astfel de stadion, mai bine stai în tribună alături de soţie şi copii, bea un suc şi mănâncă chipsuri.

Puteam să îi spun orice arbitrului în acel moment, dar el trebuia să înţeleagă ce dezastru a creat. Dacă nu ai curajul să iei o decizie şi nu poţi face faţă presiunii, stai în tribună şi mănâncă chipsuri. Decizia asta a fost a unui animal, nu a unui om„, a declarat extrem de nervos Buffon, la microfonul celor de la Mediaset Premium.

loading...

Comments are closed.