Alte știri

Bunuri de circa 5 milioane de lei, sechestrate de ARBI. Printre acestea se numără şi şase automobile

Pinterest LinkedIn Tumblr

Terenuri, capitaluri sociale, conturi bancare, mijloace de transport, încăperi locative şi nelocative sunt bunurile sechestrate de Agenţia pentru recuperarea bunurilor infracţionale din cadrul CNA, pe parcursul unei săptămâni. Acestea împreună au fost estimate la circa 5 milioane de lei, ca răspuns la delegaţiile procurorilor pe cazurile de corupţie instrumentate.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Astfel, sub sechestru au ajuns şase automobile, evaluate la peste 1,5 milioane de lei. Este vorba despre o Şcoda Fabia din 2011, un BMW X3 din 2009, un AUDI Q5, anul fabricaţiei 2016, un VW Getta din 2018, un Suzuki Vitara din 2016 şi un autocamion de model Mercedes Atego din 2013.

Pe parcursul săptămânii precedente, Agenţia a elaborat 7 note analitice pe 31 de persoane, a întocmit 44 de avize consultative privind evaluarea unor bunuri mobile şi imobile. Printre obiectele evaluate de ARBI se numără 20 de automobile, 5 autocamioane, 11 remorci şi 8 hidrobiciclete. În prezent, în procedura Agenţiei se află 89 de delegaţii pe 59 de cauze penale în privinţa a 218 subiecţi.

loading...

Comments are closed.