Alte știri

Bunuri de peste 100 000 lei fără acte de proveniență, depistate într-un autocar ce transporta pasageri

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un autocar cu pasageri a fost stopat de către angajații Direcției Echipe Mobile a IGPF în timp ce se deplasa spre capitală. După verificările de rigoare, în compartimentul marfar au fost depistate piese auto uzate. Incidentul a fost consemnat în imediata apropiere de punctul de trecere Leușeni.

Polițiștii de frontieră aflați în misiune de serviciu pe traseul Leușeni în proximitatea zonei de frontieră au oprit în trafic un autocar Volvo ce efectua curse internaționale de pasageri.

După verificarea actelor, conducătorul auto a fost întrebat referitor la bunurile transportate. Bărbatul a deschis toate compartimentele marfare ale autocarului. În unul din ele, polițiștii de frontieră au depistat faruri auto, cauciucuri și patru baterii auto pentru automobile hibrid.

Solicitat să prezinte careva acte însoțitoare, șoferul a declarat că nu deține niciun document. Bunurile fiind preluate de la un conațional aflat în străinătate și urma să le transporte până la Chișinău

Ca urmare, piesele auto au fost confiscate, iar în prezent, se întreprind acțiuni de cercetare pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Conform procedurii cazul urmează a fi transmis după competență reprezentanților Serviciului Vamal pentru elucidarea faptelor

loading...

Comments are closed.