Alte știri

Cadavrul unui bărbat din Edineț a fost găsit îngropat într-o anexă din curtea casei presupusului ucigaș

Pinterest LinkedIn Tumblr

La începutul lunii aprilie, poliția din Edineț a fost sesizată de un bărbat de 63 de ani locuitor al raionului Edineț, care a solicitat ajutorul poliției pentru stabilirea locului aflării nepotului său de 46 de ani, la fel locuitor al raionului Edineț. Acesta ar fi dispărut fără veste aproximativ trei ani în urmă în condiții suspecte.

În urma măsurilor întreprinse de polițiști s-a stabilit că, în luna decembrie 2018, într-o localitate din raionul Edineț, între persoana dispărută fără veste și concubina sa de 48 de ani, a avut loc un conflict, în urma căruia bărbatul ar fi agresat-o. Femeia a cerut ajutor fiului său, un tânăr de 25 de ani, care locuiește în vecinătate. Ajungând la domiciliul mamei sale, acesta a luat o bâtă din lemn și i-a aplicat o lovitură în regiunea capului bărbatului de 46 de ani. În urma loviturii primite, acesta a decedat pe loc.

Pentru a scăpa de cadavru, femeia împreună cu fiul său l-au pus într-un cărucior și l-au dus în gospodăria feciorului unde l-au și îngropat.

În urma efectuării cercetării la fața locului polițiștii împreună cu procurorul au depistat într-o construcție auxiliară din curtea casei, la o adâncime de aproximativ 1,5 m, cadavrul bărbatului dispărut fără veste. Acesta a fost îndreptat spre examinare medico-legală pentru stabilirea exactă a cauzei decesului.

La moment se efectuează acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și primirea unei decizii legale.

Tânărul de 25 de ani, suspectat în comiterea infracțiunii și-a recunoscut vina parțial și a fost reținut pentru 72 de ore.

loading...

Comments are closed.