Calea ferată, raionul Căușeni: Un tren marfar a lovit un automobil plin cu oameni!

Calea ferată raionul Căușeni, Un tren marfar a lovit un automobil plin cu oameni, accident feroviar moldova, politia rm, victime serviciul 112 

O persoană a murit, iar altele trei au fost transportate de urgență la spital după ce automobilul în care se aflau a fost accidentat de un tren marfar. Accidentul s-a produs duminică, 12 august, în raionul Căușeni, la intrare în satul Pervomaisc, pe trecerea cu calea ferată fără bariere, scrie IPN.

Ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, Mariana Bețivu, a declarat că trenul marfar se deplasa din direcția Chișinău spre Căinari. Ca urmare a impactului, o femeie în vârstă de 58 de ani, locuitoare a orașului Sankt-Petersburg, Federația Rusă, a decedat la fața locului. Alte trei persoane de 47, 81 și 85 de ani, printre care și șoferul, au suferit diverse traumatisme.

La fața locului a fost nevoie de intervenția salvatorilor pentru a efectua lucrări de descarcerare. Cele patru persoane au rămas blocate în autoturismul avariat. Printre persoanele rănite sunt doi bărbați și o femeie, toți trei fiind transportați de urgență la spitalul raional din Căușeni.

Toate circumstanțele în care s-a produs accidentul urmează a fi stabilite de către organele de drept.

Total
0
Shares
Total
0
Share