Camera de Comerţ și Industrie oferă noi posibilităţi de finanţare pentru mediul de afaceri

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, în calitate de membru al Consorțiilor Vitivinicol și Agricultură Organică, invită Asociațiile de Business din țară să aplice la concursurile de granturi lansate de către proiectul EU4Business: Connecting Companies (EU4BCC). Termenul limită de aplicare este 30 august curent, transmite MOLDPRES.

Proiectul va acorda Asociațiilor de Business din țările Parteneriatului Estic și din statele membre ale Uniunii Europene care au înregistrat în ultimii ani o cifră de afaceri egală sau mai mare de 50 de mii de euro, 28 granturi în valoare de 60 de mii de euro fiecare. Acestea vor fi folosite pentru organizarea a două tipuri de activități, și anume: B2B Matching; vizite de studiu.

Cofinanțarea EUROCHAMBRES va reprezenta 95% din bugetul real final, până la o valoare maximă de 57 de mii de euro.

Scopul proiectului este de a sprijini dezvoltarea economică durabilă și crearea de locuri de muncă în țările Parteneriatului Estic, ajutând întreprinderile mici şi mijlocii să crească, în special, prin promovarea comerțului, încurajarea investițiilor interne și a relațiilor comerciale cu companiile din UE

Total
0
Shares
Total
0
Share