Actualitate

Campania de informare a CNA și ANRE a ajuns și la Bălți

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ieri, 28 septembrie, Centrul mobil de instruire a ajuns la „CET-Nord” SA din municipiul Bălți. Evenimentul s-a desfășurat în cadrul Campaniei de informare a consumatorilor prin promovarea standardelor de integritate și anticorupție în sectoarele reglementate de ANRE.

Consumatorii din nordul țării, pe parcursul zilei, s-au adresat specialiștilor cu diverse întrebări, cele mai frecvente referindu-se la procedura de deconectare de la sistemul centralizat de încălzire și facturarea serviciului prestat.

Reprezentanții Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică și cei ai Centrului Național Anticorupție au informat cetățenii despre drepturile lor în calitate de consumatori și modalitățile de denunțare a actelor de corupție.

În partea a doua a zilei, angajații „CET-Nord” SA au fost familiarizați cu standardele de integritate în sectorul privat, în cadrul unui seminar de instruire în domeniul anticorupție. Scopul seminarului a constat în promovarea integrității instituționale, combaterea actelor de corupție și a faptelor de comportament corupțional, prin manifestarea toleranței zero față de corupție.

Drept urmare a colaborării anterioare cu CNA, „CET-Nord” SA a avansat în privința elaborării și aprobării unui nou Cod de Conduită Profesională a Angajaților, a Procedurii de denunțare a ilegalităților și a influențelor necorespunzătoare, a Declarației privind politica anti-mită și ale altor proceduri interne.

Citește și: Reprezentanții ANRE și CNA au mers la cel mai mare furnizor de energie electrică din țară

loading...

Comments are closed.