Campanie: Moldova trebuie să debarcheze cel mai incompetent guvern PAS și cel mai incompetent președinte din întreaga istorie a Moldovei, Maia Sandu

În zilele de 18 și 19 mai, Partidul Socialiștilor din Republica Moldova organizează Ziua de informare politică. Președintele PSRM, Igor Dodon, deputați ai fracțiunii parlamentare, consilieri, activiști ai PSRM și ai Gărzii Tinere – comunică cu locuitorii satelor și orașelor din toată țara și răspund la întrebările acestora, distribuind, totodată, ultimul număr al ziarului „Socialiști”, dedicat marcării a 79 de ani de la Victoria în Marele Război pentru Apărarea Patriei și a 80 de ani de la eliberarea Moldovei de cotropitorii fasciști.

Problemele de bază care îi preocupă astăzi pe locuitorii republicii sunt legate de viitorul țării, rolul pe care îl va juca referendumul constituțional, anunțat de autoritățile PAS în aceeași zi cu alegerile prezidențiale, închiderea școlilor, soarta scandalurilor din sistemul judiciar, motivul pentru care se cheltuie miliarde de lei nu pentru economie, nu pentru medicină și educație, nu pentru susținerea oamenilor, ci pentru arme, etc.

Socialiștii explică că aceste întrebări au un singur răspuns: Moldova trebuie să debarcheze cel mai incompetent guvern PAS și cel mai incompetent președinte din întreaga istorie a Moldovei, Maia Sandu. La putere trebuie să vină politicieni înțelepți, cărora le pasă de soarta Moldovei și a poporului său.

Total
0
Shares
Total
0
Share