Externe

Când dragostea se termină… Un bărbat i-a spus soției că este membru al unei organizații teroriste doar pentru a obține divorțul

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un om de afaceri din Turcia, a spus soției că este membru al organizației FETO, mișcare de opoziție interzisă pe teritoriul Turciei, organizație condusă de către filosoful turc Fethullah Gulen. A spus acest lucru pentru a obține mult doritul divorț, transmite HaberTürk.

Hayri Ugur, președinele uniunii exportatorilor de haine de pe malul Mării Mediteraniene, după evenimtentele din iulie 2016 a spus soției sale că este susținătorul organizației suspectate de autoritățile turcești în pregătirea loviturii de stat. Bărbatul a adăugat că dacă va fi arestat, toată averea sa va fi confiscată de stat, iar soția va rămâne fără nimic.

În 29 de ani de căsătorie, cei doi au adunat o avere de aproape 50 de milioane de dolari. După ce a obținut divorțul, bărbatul a luat familia și copiii în Orlando, SUA, după care s-a întors în Turcia și s-a căsătorit cu amanta.

Când misterul a fost descoperit, fosta soție l-a dat în judecată pe omul de afaceri pentru înșelăciune. Investigația are loc și în momentul de față.

Organizația FETO este suspectată că ar fi organizat tentativa de lovitură de stat în anul 2016 pe teritoriul Turciei. Autoritățile au declarat FETO ca fiind o organizație teroristă.

loading...

Comments are closed.