Când va ajunge hulubașul lui Usatîi? Răspunsul lui Slusari

Când va ajunge hulubașul lui Usatîi Răspunsul lui Slusari, raportul kroll 2, alexandr slusari renato usatii, furtul miliardului, banca de economii, filat sor, cine sunt beneficiarii fraudei bancare, 

Alexandr Slusari spune că hulubul lui Renato Usatîi cu Raportul Kroll 2 integral nu a ajuns la el, la Parlament. “La mine nu nu a ajuns nici hulub, nici cioroi, nicio pasăre”, a declarat Președintele comisiei de anchetă a fraudei bancare, astăzi într-o conferință de presă.

„La secretariat nu a venit niciun document, dar noi ne-am autosesizat, am descărcat acest document și am înaintat Procuraturii Generale ce a fost publicat și le-am adresat întrebări: dacă e autentic documentul și cum s-a întâmplat scurgerea”, a spus Slusari.
 
Vicepreședintele Parlamentului a mai spus că agenția Kroll e foarte surprinsă de publicația de vineri, făcută de Usatîi, “sunt nedumeriți cum PG, din 2018, nu a reacționat”, a spus Slusari. „Kroll a confirmat că scurgerea s-ar fi putut produce de la PG. Kroll studiază și ei acest lucru. Dacă vor veni sau nu cu un comentariu – îi privește pe ei”, a adăugat el.
 
Amintim că vineri, 12 iulie, peședintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, a publicat partea a doua și a treia a Raportului Kroll 2. Însă înaintea conferinței de presă, el a agățat un stick de memorie (care ar fi conținut documentul Raportului Kroll 2 integral) de piciorul unui hulubaș, apoi a eliberat pasărea pe geam spunând jurnaliștilor că îl trimite la Parlament către Slusari. Totodată, liderul PN a declarat că s-a asigurat ca hulubul să nu ajungă în cabinetul deputatei Marina Tauber. Usatîi a recus la acest gest din motivul că Slusari a refuzat să-l includă în componența Comisiei de anchetă privind furtul miliardului. 
Total
0
Shares
Total
0
Share