Social

Când va relua FLYONE cursele regulate și charter spre 14 cele mai populare destinații

Pinterest LinkedIn Tumblr

Compania aeriană FLYONE reia cursele regulate și charter spre 14 cele mai populare destinații din 01 IULIE 2020, anunță compania.

Pentru siguranța  pasagerilor și a personalului din aeroporturi și de la bordul aeronavelor, FLYONE a implementat măsuri adiționale de igienă;  dezinfecția aeronavei, distanța socială la check-in și la îmbarcare, produse antibacteriene pentru dezinfecția mâinilor la îmbarcarea în aeronavă. De asemenea, conform noilor proceduri FLYONE, în baza instrucțiunilor operaționale ale CAA Moldova și EASA, pasagerii sunt obligați să poarte  mască și mănuși de protecție la îmbarcarea în aeronavă.

FLYONE informează că toate aeronavele sale sunt echipate cu filtre de aer HEPA care elimină 99.97% dintre viruși și bacterii. De asemenea, pentru minimizarea contactului fizic, informăm despre excluderea serviciului catering și a revistei pentru o perioadă nedeterminată. FLYONE continuă să implementeze măsuri adiționale de curățare și protecție în strânsă colaborare cu Autoritatea Aeronautică Civilă, Agenția Națională pentru Sănătate Publică, companiile handling și operatorii aeroportuari.

Menționăm că odată  cu relaxarea condițiilor de călătorie, fiecare țară a impus unilateral anumite  restricții de călătorie. Aceste restricții sunt updatate regulat și vă atenționăm despre necesitatea verificării acestor restricții cu fiecare autoritate separat până la zbor.

Vă rugăm să accesați link-ul pentru cea mai recentă informație aici.

loading...

Comments are closed.