Alte știri

Candidat ACUM acuzat că ar teroriza o familie din Durlești pentru a îi deposeda de bunuri imobile

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un locuitor al suburbiei Durlești, acuză candidatul Blocului ACUM la funcția de primar al orașului Durlești, Nicolae Nistor, că i-ar face viața un calvar din 2008 până în prezent, cu scopul ca să-și însușească bunurile imobile ale familiei durleșteanului.

Denis Postolache, scrie pe facebook, că din 2008 ar fi terorizat de Nicolae Nistor, candidatul Blocului ACUM la funcția de Primar al orașului Durlești. Acesta ar dori să-și însușească fraudulos bunuri imobile care ar aparține familiei Postolache.
Dragi Durleşteni şi oameni de bună credință, mi-a ajuns cuțitul la gât…” scrie durleșteanul pe facebook.

În postare, Denis Postolache mai spune că „vreau să mă împărtășesc cu problemele care le am din anul 2008 cu candidatu blocului ACUM- Nistor Nicolae. Totul e de la pământul și moștenirea mea, din 2008 familia mea nu mai doarme liniștită și trăiește cu gândul că niște bandiți ne vor lăsa și fără acoperiș dea supra capului. Acest cetățean, în mai multe rânduri m-a amenințat de nenumărate ori că o să facă tot posibilul ca să mă lase pe drumuri pe motiv că nu-i atribui pământ din gospodăria mea.

Durleșteanul povestește că ar fi fost chiar și „amenințat cu puşcăria pe motiv că-i stau în calea realizării obiectivelor pe care și le-a pus. Și totul a început cu cunoştințele pe care le-a acumulat ACUM, i se reuşeşte… am fost citat pe la poliție şi la noi, în or.Durleşti cît şi la Inspectoratul Poliției Buiucani, că chipurile l-am înjurat, totuşi reiese că eu îi încurc iar ACUM că are sustinere politică a început să acționeze.”

Alegătorul mai spune că are „doi copii, m-am săturat să îndur toate amenințările care vin la adresa mea, cât pot să mai plătesc la stat, instanța mă obligat pe rol în instanță de judecată să achit eu taxa de stat pentru a pune problema cu acest act de donație tocmai 12.000 lei, dar că am doi copii minori am fost scutit la 5.000 de lei asta este dezastru ce îndur eu.

Postolache scrie că ar fi numit și „de către soția lui Nistor Nicolae cu cuvinte necenzurate, era şi de aşteptat că să fiu înjosit, că ei asta nu mai pot, să înjure şi să insulte.”
Denis Postolache, Nicolae Nistor, candidat Blocul ACUM, Primăria Durlești

loading...

Comments are closed.