Candidații Partidului „Șansă” au câștigat în majoritatea localităților la alegerile locale, susține formațiunea politică

Candidații partidului „Șansă” și colegii lor din Blocul politic „Victorie” au câștigat alegerile locale în majoritatea localităților. Astfel, echipa „Șansă” a obținut locuri în noile consilii locale din raionul Taraclia, în satul Cairaclia și în comunele Cealîc și Salcia. Ruslan Filipaș, candidatul Partidului „Șansă”, a trecut în turul doi la alegerile pentru funcția de primar în comuna Tîrnova.

„Felicit partidul ‘Șansă’ și întregul Bloc ‘Victorie’ pentru acest rezultat! Mulțumesc tuturor celor care au votat pentru echipa noastră – nu vă vom dezamăgi! În același timp, partidul de guvernământ a fost susținut de majoritatea în doar două localități. PAS pierde încrederea oamenilor. În viața reală, ei pur și simplu nu au nicio șansă să concureze cu cei care își iubesc sincer țara și muncesc pentru binele poporului Republicii Moldova”, a declarat președintele Partidului „Șansă”, Alexei Lungu.

Candidatul independent Gheorghe Gospodinov, susținut de Blocul „Victorie”, va deveni primar al satului Chioselia Rusă din Găgăuzia. În același sat, candidații din Partidul „Renaștere” au câștigat alegerile pentru consiliul local.

Total
0
Shares
Total
0
Share