Politic

Candidatul ACUM la Călărași, Igor Munteanu, a declarat o mașină cu un preț de 4 ori mai mic ca cel real!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Candidatul binomului PAS cu DA la alegerile parlamentare din 24 februarie pentru circumscripția Călărași, Igor Munteanu, a indicat în declarația de avere că deține un automobil marca Toyota Venza, fabricat în 2010. Potrivit acestuia, mașina a fost procurată tot în 2010, la un preț de 70 de mii de lei, scrie Moldova24.

Bloggerul Corneliu Gandrabur susține că politicianul a mințit și a indicat în declarație un preț de cel puțin 4 ori mai mic decât cel real pentru o mașină nouă, luată din salon. O mașină Toyota Venza din 2010, în prezent costă cel puțin 10 mii de euro sau echivalentul a 200 de mii de lei. Acum opt ani, acest automobil era de câteva ori mai scump.
 
”Înțelegem că Munteanu intenționat a diminuat prețul mașinii și a indicat un preț care se încadra atunci în limita veniturilor sale”, scrie Gandrabur. Bloggerul amintește de faptul că Munteanu a reușit să treacă așa-numitul filtru de integritate al binomului PAS – PPDA și va candida pe circumscripția uninominală nr. 15 din Călărași.
declrattie de avere igor munteanu, maia sandu pas acum, da nastase
Amintim că Igor Munteanu a fost numit ambasador în SUA de către fostul premier al RM, Vlad Filat, actual condamnat la închisoare pentru trafic de influență, mită în proporții de osebit de mari și corupție politică.
loading...

Comments are closed.