Alte știri

Candidatul Maiei Sandu pentru Ministerul de Externe este acuzat de trădare a intereselor naționale

Pinterest LinkedIn Tumblr

Nicu Popescu, candidatul Maiei Sandu pentru funcția de ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene, înaintat procedural de Natalia Gavrilița la propunerea și cu suportul PAS, trădează interesele naționale ale țării noastre, îl acuză Ștefan Secareanu.

“Același Nicu Popescu, fost și viitor ministru de Externe, publică pe Fb prioritățile de politică externă ale cabinetului Gavriliță.

Niciun cuvânt despre retragerea trupelor ruse de ocupație de pe teritoriul RM!

Din contră, în raport cu Federația Rusă, noul cabinet își propune „dezvoltarea unui dialog politic și a relațiilor de parteneriat și cooperare bazate pe pragmatism și respect reciproc”!

Despre ce „respect reciproc” și „parteneriat” poate fi vorba în condițiile în care cel de la care aștepți „respectul” și „parteneriatul” îți ocupă militar și politic o parte din teritoriu?

Ăsta nu este pragmatism, ci trădare a intereselor noastre naționale!”, a scris Ștefan Secareanu pe pagina sa de pe Facebook.

Popescu este acel ministru care a spus că, în anul 1992, după declararea independenței, pe malurile Nistrului a avut loc un război civil.

loading...

Comments are closed.