Candidatul PAS la funcția de primar general, Lilian Carp: „La întâlnirile noastre cu oamenii spunem lucrurilor pe nume”

Lilian Carp, alături de candidatul la funcția de primar al comunei Băcioi, Ilie Leahu, și-a reafirmat angajamentele electorale în cadrul întâlnirii cu locuitorii suburbiei. În cei patru ani de activitate în calitate de primar, Ilie Leahu a reușit să obțină încrederea oamenilor și să transforme Băcioiul într-o zonă confortabilă, cu o infrastructură dezvoltată.

Astfel, toate grădinițele din suburbie au fost reparate, iar Liceul Teoretic „Grigore Vieru” a fost termoizolat. De asemenea, după mulți ani de așteptare, locuitorii satului Brăila au primit acces la apă potabilă de calitate, datorită construirii unui nou apeduct care acoperă aproximativ 400 de gospodării. Totodată, serviciile de canalizare au fost extinse pentru mai multe sate din regiune, iar drumurile din Băcioi au fost reabilitate.

 

„Vom continua să muncim mai departe, în același tempou, cu aceeași energie. Zi și noapte vom munci, cum am făcut-o în acești patru ani de zile, demonstrând că lucrurile se pot schimba”, a afirmat Ilie Leahu în cadrul întâlnirii cu locuitorii comunei Băcioi.

Prin toate aceste proiecte de dezvoltare a infrastructurii, Ilie Leahu a reușit să câștige încrederea cetățenilor, demonstrând că, prin implicare și dorință, suburbiile Chișinăului pot să evolueze frumos. Echipa PAS își propune să continue aceste angajamente pentru întreg municipiul Chișinău, pentru a le oferi oamenilor o viață confortabilă.

Totodată, Lilian Carp și-a exprimat încă o dată dorința de a crește calitatea vieții atât în Chișinău, cât și în suburbiile lui: „Noi ne dorim un plan urbanistic general, în care să fie integrate și suburbiile. Pentru noi este important ca suburbiile să se dezvolte logic: trebuie să fie apeductul și canalizarea, apoi drumurile, parcurile și iluminatul stradal”, a punctat candidatul la funcția de Primar General.

”Pe 5 noiembrie vino la vot împreună cu familia și prietenii, votează echipa PAS și Lilian Carp Primar General”, este îndemnul candidatului.

Total
0
Shares
Total
0
Share