Candidatul PAS, Lilian Carp, propune măsuri pentru susținerea agenților economici din Chișinău

La o întâlnire cu agenții economici și vânzătorii de produse autohtone de la piața “Revenco” și alte locații, Lilian Carp, candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) pentru funcția de primar al municipiului Chișinău, a prezentat o serie de inițiative menite să sprijine mediul de afaceri local.

Carp a subliniat importanța unei cooperări eficiente între agenții economici și administrația publică locală, astfel încât ambele părți să beneficieze. În acest sens, a propus înființarea unui Consiliu Economic dedicat problemelor acestui sector și crearea unui ghișeu public pentru a reduce birocrația și a facilita procesele de obținere a actelor permisive necesare în activitatea lor.

De asemenea, candidatul PAS a abordat și problemele legate de infrastructura piețelor și necesitatea dezvoltării căilor de acces, precum și lipsa transportului public adecvat în zonă. Carp a atras atenția asupra ambuteiajelor interminabile din zona Autogării de Nord, subliniind importanța găsirii soluțiilor pentru această problemă.

Lilian Carp a subliniat că sprijinul agenților economici și dezvoltarea mediului de afaceri local sunt aspecte cheie ale programului său pentru Primăria Chișinău și a promis să continue dialogul cu aceștia pentru a găsi soluții concrete la problemele cu care se confruntă.

Total
0
Shares
Total
0
Share