Candidatul Platformei DA, dar cu retorica PAS-lui: “Menținerea lui Ceban la Primăria Chișinău înseamnă zero fonduri europene!”

Folosind Primăria și funcționarii publici în calitate de bâtă politică și financiară, Ivan Ceban se îndepărtează definitiv de Europa și de principiile democratice europene, susține Victor Chironda, candidatul Platformei DA pentru șefia Chișinăului, el adoptând retorica PAS, precum că proiectele europene nu vor ajunge la primarii care nu au eticheta “pro-european”.

“Să nu credeți că Europa și partenerii noștri de acolo nu văd aceste lucruri. Ei văd și țin cont de asta.

Trebuie să înțelegem un lucru simplu: menținerea controlului lui Ceban asupra primăriei Chișinău înseamnă zero fonduri europene și zero probleme din oraș rezolvate. Ivan Ceban la primărie înseamnă corupție, ilegalități, sărăcie și haos urbanistic.

Eu sunt Victor Chironda și vă îndemn să facem regulă și curățenie în primăria Chișinău.

În calitate de primar, voi reforma din rădăcini sistemul de achiziții publice a primăriei, prin implementarea standardului de management ISO 9000:2000 în achiziții și implementarea unui sistem de bugetare a direcțiilor și instituțiilor Primăriei în bază de proiect. Nici un bănuț nu va fi cheltuit fără respectarea strictă a legislației și procedurilor de achiziții publice.

Vă propun să scoatem corupția din primărie și să construim o administrație care are folosește eficient și cu grijă banii publici.

Doar împreună putem construi un oraș european aici, la Chișinău”, a declarat Chironda în timpul unei conferințe de presă.

Total
0
Shares
Total
0
Share