Candidatul PSRM, Adrian Albu, vizează prosperitatea și colaborarea cu agenții economici din Chișinău

În cadrul campaniei electorale pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău, Adrian Albu, candidatul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), a subliniat importanța dezvoltării agenților economici din capitală pentru prosperitatea orașului.

“Prosperitatea municipiului Chișinău depinde în mare măsură de dezvoltarea agenților economici aflați în capitală. Aceștia creează locuri de muncă, plătesc impozite și taxe, participă la amenajarea teritoriului și la alte procese importante pentru comunitate”, a declarat Adrian Albu.

În discuțiile recente cu angajații unei fabrici de carton, o întreprindere strategică pentru oraș, Albu a subliniat angajamentul său față de sprijinirea și încurajarea agenților economici. “Sarcina mea în calitate de primar general al municipiului Chișinău este să creez toate condițiile necesare pentru dezvoltarea agenților economici. E vorba de o atitudine plină de respect și corectă a administrației publice față de aceștia”, a adăugat candidatul PSRM.

În cadrul discuțiilor cu cetățenii, Adrian Albu a subliniat și prioritățile sale referitoare la proiecte sociale și infrastructură. “Oamenii s-au interesat și de proiectele noastre în domeniul suportului social și dezvoltării infrastructurii, inclusiv reparația drumurilor și a cailor de acces în curțile blocurilor de locuit”, a menționat Albu.

Candidatul PSRM își propune să promoveze o colaborare activă și eficientă între administrația publică și agenții economici din Chișinău, pentru a asigura dezvoltarea durabilă și bunăstarea comunității locale.

Total
0
Shares
Total
0
Share