Politic

Candu despre Năstase și Maia Sandu: Cei doi șomeri luptă împotriva jurnaliștilor, fiind cuprinși de panică!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Parlamentului Andrian Candu afirmă că ”dreapta”, pretins europeană, a pășit din nou cu stângul, atacând într-o dorință disperată de auto-victimizare țara vecină și presa. „Condamn atacurile unor lideri ai opoziției la adresa mai multor instituții de presă care îi critică, pe motiv că ar fi finanțate din România”, a spus Andrian Candu.

Speakerul legislativului consideră că Năstase cu Sandu au încurcat linșajul mediatic cu dreptul la liberă exprimare, uitând că de departe nu toți cei care nu le sunt complici și nu repetă obedienți “DA! ACUM!” sunt implicați în campanie.

„Cei doi șomeri luptă împotriva mea, a Partidului Democrat, împotriva prosperității, împotriva jurnaliștilor, împotriva oamenilor și mai nou, dinamitează relația noastră cu țările vecine, fiind cuprinși de panică și cu dispreț pentru Moldova.În încercarea nesocotită de contestare a legitimității alegerilor, care nici măcar nu au avut loc încă, acești călăreți ai apocalipsei au ajuns ridicoli”, afirmă Andrian Candu.

candu vizita in sua, andrian candu adunarea generala onu, andrian candu traficul rutier, Andrian Candu, presedintele parlamentului, desemnarea ministrilor, semnarea decretului de desemnareÎnsă Maia Sandu si Andrei Nastase nu spun nimic de trustul de televiziune al criminalilor și alte instituții media finanțate din frauda bancară și Landromat. „Tac, nu spun nimic despre acestea pentru că îi promovează zi de zi și inclusiv prin asta îi fac complici la utilizarea banilor furați prin fraudele bancare. Iar toate astea se întâmplă într-o perioada în care apar tot mai multe dovezi în spațiul public despre legătura binomului Maia Sandu – Năstase cu Platon și finanțări ilegale pe care le-ar fi primit de la acesta în diferite forme mascate”, a adăugat democratul.

De aceea, el este convins că integritatea binomului „Maia Năstase” s-a dovedit a fi încă o mare minciună, vorbe goale. „Moldovenii au nevoie de fapte, nu de vorbe! Vremea politicienilor guralivi și incapabili sa facă ceva pentru oameni a trecut”, a punctat Andrian Candu.

loading...

Comments are closed.