Alte știri

Candu se teme de anticipate? Ce spune liderul PRO Moldova despre eventualele alegeri parlamentare

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul Grupului Pro Moldova, Andrian Candu, a explicat de ce nu susține ideea organizării alegerilor anticipate în cel mai apropiat timp, precizând că ar fi bine să fie declanșat un scrutin parlamentar în toamna anului viitor, scrie tv8.md

„Eu am o altă opinie în privința alegerile anticipate și vă spun de ce. La ora actuală, în Parlament sunt și oameni destui și forțe care încă mai pot face ceva pentru țară. La ora actuală, în țară situația este așa de dificilă și din punct de vedre social și economic, că încă o campanie electorală organizată în timpul cel mai apropiat ar fi foarte prejudicioasă pentru Republica Moldova. Cetățenilor le stă în gât politica, sunt obosiți și dezamăgiți”, a declarat Andrian Candu.

În continuare, liderul Pro Moldova a vorbit despre un plan, care ar putea fi aplicat în perioada următoare: „Alegerile anticipate poate ar fi bine de organizat în toamna anului viitor, dar până atunci să fie un alt Guvern, cu un prim-ministru proeuropean, nominalizat și propus de doamna Maia Sandu, care să guverneze într-o perioadă de tranziție la alegerile anticipate, să guverneze țara ca lumea. Ca să rezolve problema izolării, pentru că noi suntem izolați”.

„Când strigați ca mâine să fie organizate anticipate, gândiți-vă cine vine în Parlament”, a mai spus Candu.

Precizăm că ieri liderul Pro Moldova, Andrian Candu, a anunțat că formațiunea politică pe care o conduce nu este deschisă pentru consultări ce țin de subiectul alegerilor parlamentare anticipate.

loading...

Comments are closed.