Alte știri

Captura de 8 kg de marijuana: a fost plasat în arest și cel de-al doilea organizator al traficului internațional de droguri

Pinterest LinkedIn Tumblr

A fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile și cel de-al doilea organizator al traficului internațional de droguri, caz anunțat la 10 februarie curent, informează Telegraph.md, cu referire la informațiile furnizate de către Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate şi Cauze Speciale.

Decizia vine după ce procurorii PCCOCS au contestat la Curtea de Apel Chișinău încheierea emisă de Judecătoria Chișinău (Sediul Ciocana), prin care din cei 5 membri ai grupului criminal organizat doar 3 au fost plasați în arest preventiv. Respectiv, 2 membri cu rol de organizatori au fost plasați în arest la domiciliu – fapt contestat de procurori.

Amintim, la 10 februarie curent, oamenii legii au ridicat o captură de 8 kg de marijuana de calitate superioară, care pe piața neagră ar costa circa un milion de lei.

Învinuiții au fost documentați timp de 4 luni, timp în care le-a fost deconspirată schema de traficare a marijuanei din UE, cu tranzitarea României și Moldovei.

loading...

Comments are closed.