Alte știri

Care este starea de sănătate a maestrului Nicolae Botgros

Pinterest LinkedIn Tumblr

Conducătorul orchestrei „Lăutarii”, Nicolae Botgros, care a fost diagnosticat cu COVID-19, se simte mult mai bine, transmite Telegraph.md, cu referire la Știri.md

O spune îndrăgitul interpret de muzică populară Ion Paladi.

Artistul menționează pe o rețea de socializare că a avut astăzi o discuție cu Nicolae Botgros.

„În urma discuției de astăzi cu Maestrul Nicolae Botgros mă simt în al nouălea cer de bucurie, inima mi-e plină de speranță că Maestrul Botgros va fi în curiând acasă, liângă familia sa frumoasă şi lângă publicul iubit în scenă!

Mulțumim din suflet tuturor cadrelor medicale care și-au adus aportul la însănătoșirea Maestrului Nicolae Botgros și Bunului Dumnezeu pentru că ne-a auzit rugăciunile noastre!

Mai are un pic până la recuperare deplină, până atunci, suntem cu gândul şi sufletul la Maestru, dorindu-i sănătate multă şi însănătoşire grabnică!„, a scris Ion Paladi.

Conducătorul orchestrei „Lăutarii”, Nicolae Botgros, a fost diagnosticat cu COVID-19 la sfârșitul lunii octombrie, iar din cauza complicaţiilor bolii a ajuns la Institutul de Medicină Urgentă din Capitală.

Fiul dirijorului, Corneliu Botgros, a declarat anterior că, pe lângă tatăl său, mai mulți membri ai orchestrei s-au îmbolnăvit de COVID-19.

Au fost intensificate măsurile de control privind curățenia în oraș. Tot mai multe persoane, sancționate pentru aruncarea gunoiului la întâmplare

loading...

Comments are closed.